Gyula - Kalandpark

A Gellény Birtokon található kalandpark folyamatos programokkal várja a hozzánk ellátogatókat.

A Gellény Birtok 4,5 hektáros gondozott kalandparkja garantált élményeket és kikapcsolódást nyújt az egész csoport, család számára, akár osztálykirándulásoknak, céges rendezvényekhez, családi napokra, csapatépítő tréningekhez egészen tavasztól őszig. 3 km-re a vasútállomástól, 2,5 km-re a buszpályaudvartól helyezkedünk el. A városközpont helyi és helyközi busszal 5 perc alatt megközelíthető a szálló előtti buszmegállótól. A látogatók biztonságos szórakozását szakképzett animátorok felügyelik.

Rendezvényházak:

Megnyílt a 150 fő, a 350 fő és az 50 fő befogadására alkalmas rendezvényházunk, amely kellemes környezetet biztosít családi, baráti, de akár üzleti rendezvényekhez is!

Kérje egyedi ajánlatunkat és rendezze meg álmai eseményét nálunk! Szabadidőközpontunk alkalmas kültéri fesztiválok, bulik megrendezésére is, mert a 4,5 hektáros szépen gondozott parkunk több ezer ember befogadására is alkalmas. Közel 1700 m2 fedett részünk akkor is jó szolgálatot tesz, ha elered az eső!

Családi nap, csapatépítő tréning, céges buli, születésnap......

tn MG 2099

 

Szálláshely típusai:

- Ifjúsági szálló: 35 főt tudunk elszállásolni, 5 szobában, emeletes ágyakkal. A szállás nemek szerinti közös fürdővel rendelkezik.

- Motel: 27 fő elszállásolása lehetséges. 8db apartman, amelyből 4db 4 ágyas, 3db 3 ágyas és 1db 2 ágyas. A 4 ágyas szobák rendelkeznek külön konyhával  (ún. apartmanok), de minden szoba önálló fürdőszobás.

Étkezés:

A főétkezéseket partneréttermünkön keresztül biztosítjuk – kitelepüléssel. (Az étkezést előzetesen egyeztetni kell!)

 

Kalandpark program

A nyitvatartási időn belül - melyről tájékozódhat a honlapunkon és a Facebook oldalunkon - folyamatosan biztosítjuk a kalandpark használatát.

A kalandparkban a gyerekek és felnőttek alpintechnikai biztosítással, szakképzett animátorokkal próbálhatják ki ügyességüket, bátorságukat. A kalandparkjegy tartalmaz íjászpályát, magaslati kötélpályát, mászófalat, illetve drótköteles lecsúszást, kicsiknek ugrálóvárat is. A magaslati kötélpálya 3,5 m magasságban, fák között kialakított, változatos nehézségű akadályokból áll.
A program hosssza: kb. 2-2,5 óra
Ára: 2.100,- Ft/fő/nap tn MG 2686
Kalóznap program

Csak igény esetén, előzetesen egyeztetett időpontokban szervezett program, csapatok részére, ahol a gyermekeket csoportokra osztjuk és tortáért folyik a küzdelem.
A szabadidőközpont területén szellemi és ügyességi vetélkedők sorát állítjuk össze, amely a gyermekek korának és erőnléti állapotának teljesen megfelelő, ezért egyénre szabott, azaz csoportonként eltérő. Egy kb. 4-5 órás játékot a kalandpark játékaiból (magaslati kötélpálya, íjászat, drótköteles lecsúszás, mini golf, mászófal), illetve öt-tíz darab kreativitást, ügyességet igénylő feladatból állítunk össze, amelyet nagyon szoktak szeretni a gyerekcsoportok. Kérésre a kísérő pedagógusokat vagy szülőket is belevonjuk a mókába! Ez a programunk 7-11 éves korosztály részére tökéletes!

A program hossza: kb. 4-5 óra

Ára: 3.000,-Ft/fő, mely a kalandpark részvételi díját is magában foglalja - minimális létszám 12 fő

A kalóznapon kívül lehetőség van  Csapatépítő tréningek szervezésére is, amit szakképzett animátorgárdánk biztosít előzetes egyeztetés és megrendelés esetén!

 Paintball:

Információk
Ajánlott csapatlétszám: min. 4 fő/csapat max. 7 fő/csapat
Egyszerre két csapat játszhat a pályán, azaz minimum 8 fő.

14 év alatt gyermek egyáltalán nem használhatja a pályát, csak a céllövöldét, de azt is csak animátori felügyelettel!
14-18 év közötti gyerekek csak előre kitöltött és aláírt szülői beleegyező nyilatkozattal használhatják a paintball pályát és a markereket!
A beleegyező nyilatkozat letölthető honlapunkon.

A festékkel töltött lövedékek ételfestéket tartalmaznak, ami a ruhából megszáradás előtt, mosással eltávolíthatók.

paintball

Külön kérésre a programokhoz rendelhető ugrálóvár és íjászbemutató is!