Gyula - Kalandpark
Foglalja le most és legyen az osztálykirándulás Gyulán!

 

Foglaló lap:  ITT  

Teljes kiajánló:  ITT

A Gyulára látogató, és a városba, környékre osztálykirándulást tervező osztályoknak a Gellény Birtok 4,5 hektáros gondozott parkja garantált élményeket és kikapcsolódást nyújt egészen tavasztól őszig. 3 km-re a vasútállomástól, 2,5 km-re a buszpályaudvartól helyezkedünk el. Gyula történelmi belvárosa akár helyi és helyközi busszal 5 perc alatt megközelíthető a szálló előtti buszmegállótól. A látogatók biztonságos szórakozását képzett animátorok felügyelik. A birtokon lehetőség van egy vagy több napos osztálykirándulásra, piknikezésre, szalonnasütésre, bográcsozásra.
 2 fajta szállástípus és több saját program, kalandpark, íjászpálya, játszótér várja az itt kiránduló osztályokat.

Szálláshely típusai

Ifjúsági szálló: 35 főt tudunk elszállásolni, 5 szobában, emeletes ágyakkal. A szállás nemek szerinti közös fürdővel rendelkezik.

Motel: 27 fő elszállásolása lehetséges. 8 db apartman, amelyből 4 db 4 ágyas, 3 db 3 ágyas és 1 db 2 ágyas. A 4 ágyas szobák rendelkeznek külön konyhával  (ún. apartmanok), de minden szoba önálló fürdőszobás
Étkezés

A főétkezéseket a helyszínen partneréttermünkön keresztül biztosítjuk – kitelepüléssel. (Az étkezést előzetesen egyeztetni kell!)

Egyéb információk

A szálláshely rendelkezik 50 fő befogadására alkalmas kandallós különteremmel. Az udvar szépen parkosított 4-4,5 hektár nagyságú, 3500m³-es halastóval, grillező, bográcsozó, szalonnasütő helyekkel, szabadon használható játszótérrel, óriás sakkal..stb

          Partnervállalkozónkon keresztül igény esetén tudunk kedvezményesen buszos szolgáltatást biztosítani, vagy a városi kisvonattal csoportokat szállítani!


Szálláshely elfoglalása

A szálláshely elfoglalása 14 órától lehetséges, míg a kiköltözés 10 óráig szokott megtörténni, de igény esetén ettől - előre egyeztetve - eltérhetünk. Csomagmegőrzésre van lehetőség.

Árak a 2017-es évre(diákcsoportok részére)Szállásdíj+ Kalandpark és egyéb programjaink megrendelése esetén
Ifjúsági szállás ellátás nélkül 2.250,- Ft/fő/éj - 300, -ft/fő kedvezmény a választott programok árából
Motel ellátás nélkül 2.900,- Ft/fő/éj - 300, -ft/fő kedvezmény a választott programok árából;

(A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 450 Ft/fő/éj, de ez csak 18 éven felüliekre vonatkozik).

A szállásokon 300 Ft/fő egyszeri mosatási díjat számítunk fel. (Természetesen, ha a csoport hoz magával ágyneműhuzatot vagy hálózsákot, akkor ez a költség elmarad.)  

Étkezési ajánla

(étkezést a leadott megrendelés alapján partneréttermünkön keresztül szolgáljuk ki, a helyszínen nem tudunk rendelést teljesíteni!):

-          Félpanzió: 1450 ,- Ft  /fő (reggeli/vacsora + ebéd)
-          Teljes ellátás: 2100 ,- Ft  /fő ( reggeli + ebéd + vacsora)
-          Csak ebéd: 950, -Ft/fő

Félpanziót (reggelit és ebédet vagy vacsorát tartalmaz) vagy teljes ellátást tudunk adni (reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz).

Reggeli választék:

A” reggeli: tea, szalámi, vaj, kockasajt, friss zöldség, 2 db zsemle

B” reggeli: tea, sonkafelvágott, mini margarin , jam, szeletelt sajt, zöldség, kenyér

C” reggeli: tea, virsli (1 pár), mustár vagy kechup, kockasajt, kenyér


Főétkezés levessel ( a vacsora leves nélkül értendő):

A” főétkezés: gyümölcs leves, bolognai spagetti

B” főétkezés: zöldborsó leves, rántott csirkemell, sült krumpli, csemege uborka

 “C” főétkezés: zöldborsó leves, burgonyapaprikás kolbásszal, uborkasaláta

Az ebédekhez és a vacsorákhoz kenyeret is biztosítunk.

Van lehetőség egyénileg bográcsozásra, szalonnasütésre, ingyenesen tudunk fát, bográcsállványt és korlátozott darabszámban nyársat biztosítani.

A birtok területén büfé üzemel!

1

Ajánlott programjaink:

Kalandpark:  
1.800,-Ft/fő (csoportos foglalás esetén) - minimum 10 fő esetén Hossza: kb. 2-2,5 óra 
(A gyerekek alpintechnikai biztosítással, szakképzett animátorokkal próbálhatják ki ügyességüket, bátorságukat. A kalandparkjegy tartalmaz íjászpályát történelmi jurta táborral, magaslati kötélpályákat, mászófalat, mini golf pályát, illetve drótköteles lecsúszást. A magaslati kötélpálya 3,5 m magasságban, fák között kialakított, változatos nehézségű akadályokból áll.


Kalandpark méretei:3
  - 2 ×12 féle akadályból álló magaslati kötélpálya (0,8 m és 3,5 m magasságban fák között kialakított változatos nehézségű akadályokból áll)

  - 12 féle akadályból álló változatos nehézségű gyerekpálya
- Újdonság! 1 extrémpálya (35m hosszú, 3,5 méter magas egybefüggő drótkötélpálya)

 -  capopy pálya (lecsúszó pálya) (a bátor vállalkozók egy 3500m³-es 5m mély halastó felett csúsznak le 7,5 m magasból)

 -  3 oldalú mászófal (ami 8 méter magasságig teszi lehetővé biztonságosan akár már 4 évesek számára is a bátorság és az erő próbáját)

Kalóznap
3.500,- Ft/fő, mely a kalandpark részvételi díját is magában foglalja - minimális létszám 12 fő Hossza: kb. 4-5 óra

A szabadidőközponz területén szellemi és ügyességi vetélkedők sora, amely a gyermekek korának és erőnléti állapotának teljesen megfelelő, ezért egyénre szabott, azaz csoportonként eltérő. Egy kb. 4-5 órás játékot a kalandpark játékaiból (magaslati kötélpálya, íjászat, drótköteles lecsúszás, mini golf, mászófal), illetve öt-hét darab kreativitást, ügyességet, erőnlétet  igénylő feladatból állítunk össze, végén játékos csatával, amelyet nagyon szoktak szeretni az osztályok. Kérésre a kísérő pedagógusokat vagy szülőket is belevonjuk a mókába! 


Végén nyereménnyel a gyerekeknek!

Kalandozz Gyulán túra:

600, -Ft/fő A program időtartama: kb. 1,5-2 óra, A programon a pedagógusok és maximum két kísérő ingyenesen vehet részt!

A túrához transzfert a kalandpark és a belváros között kedvezményesen tudunk biztosítani!

Ismerd meg Gyula városát és történelmét - kulturális és interaktív-városfelfedező program-. Célunk, hogy a program során a résztvevők leleményességüket próbára téve, egy kalandos útvonalon keresztül megismerjék az adott városrészeket és átéljék, megérezzék azok egyedi hangulatát.

Röviden a programról: A túra során talpraesett nyomozóként deríthetik fel a diákok és kísérőik adott város/városrész múltját és jelenét. Az osztály az interaktív-városfelfedező program során több fős csapatokban ismerkedik meg a belváros legszebb területeivel, annak kulturális emlékeivel. A résztvevők egy speciális térkép segítségével "portyáznak" végig az általunk bejelölt belvárosi útvonalon. Ezen az útvonalon több helyszín van megjelölve, amelyekhez egy-egy tesztkérdés tartozik. A program során az a csapat nyer, amelyik a legtöbb helyes választ adja.

Paintball:

Információk: - 3.500,- Ft/fő , ajánlott csapatlétszám: min. 4 fő/csapat max. 7 fő/csapat
Egyszerre két csapat játszhat a pályán, azaz minimum 8 fő.
14 év alatt gyermek egyáltalán nem használhatja a pályát. Animátori felügyelettel 14-18 év közötti gyerekek csak előre kitöltött és aláírt szülői beleegyező nyilatkozattal használhatják a paintball pályát és a markereket! A beleegyező nyilatkozat letölthető honlapunkon.
A festékkel töltött lövedékek ételfestéket tartalmaznak, ami a ruhából megszáradás előtt, mosással eltávolíthatók.

Tartalma:c700x420

·         pályabérlet max. 6 órára
·         marker (fegyver) bérlet
·         feltöltött palack
·          nők részére mellvért
·          200 db lőszer
·         védőruha


Amennyiben elfogyott a lőszer, akkor 10,- Ft/db áron tudunk további lőszert biztosítani 100 db-onként.

Íjcsata:

2.000,- Ft/fő,  Gyere és próbálj ki valami újat!  Ez legyen az íjász játék, ahol az adrenalin találkozok a tradícióval!  

Ma már nagyon kevés alkalommal élhetünk át valódi élményeket. Sokan vonzódnak az íjhoz, de az íjászkodás veszélyei miatt nem tudtuk átélni, hogy harcoltak régen őseink. Most viszont itt a pillanat, hogy sérülésmentesen és biztonságosan átéljük ezt az élményt. Gyűjts magad köré egy csapatot és próbáld ki, mit tudsz magadból kihozni egy közös cél érdekében!

-          Minden játék 30 perc/1 óra ami több csatát is magában foglalhat, ezen kívül tartunk egy 5-10 perces felkészítést és a játékszabályok ismertetését minden új játékos részére.

-          a csatatéren egy időben 6-10 játékos tartózkodhat, esetenként még a játékmester.

-          A cél: az ellenfél összes csapattagjának kiejtése.

-          Az egyórás  játék idő alatt 1x5 perc taktikai szünet kérhető csapatonként.


A védőfelszerelést és a játékhoz szükséges eszközöket mi biztosítjuk.Kedvezmények :

-  A kísérő pedagógusok részére a szállás a programok és a kalandpark ingyenes, csak a mindenkori Idegenforgalmi adót (IFA) és étkezést kell megfizetni!
Ha elnyertük tetszését, bátran kérjen egyedi ajánlatot, mert nincs két egyforma osztálykirándulás! :-)
   
Tel.: +36-70-333 0763 vagy +36209314471

E-mail:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.