Gyula - Kalandpark

gellenyszallo

Legyen Ön is szép fürdővárosunk és igényes apartmanjaink vendége! Apartmanházunk a városközpont nyugalmas utcájában, egy új ház emeleti részén vannak. A minden igényt kielégítő elhelyezés mellett előnyös a városközpont, a Vár és a Várfürdő közelsége. Perceken belül elérhetők a szórakozóhelyek, boltok, éttermek, reggeliző helyek, a város látnivalói, a Vár a várkerttel, a Várfürdő, a rendezvények helyszinei, orvos, fodrász stb. Mindezt ajánlva szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!
 
Elhelyezés
 
Szálláshelyünkön 8 db kétágyas apartmanban fogadjuk a hozzánk érkezőket, ebből 4 db kétszobás és 4 db egyszobás. Mindegyik saját, jól felszerelt konyhával, fürdőszobával, toalettel együtt biztosítja a teljes kényelmet. Valamennyi apartmanunk légkondicionált, televízióval ellátott. A szobák pótágyazhatók.
 
Ellátás
 
Az önellátás feltételei adottak a kitünően felszerelt konyhákban. A közelben számos bolt, áruház, étterem, reggeliző hely és éjjel-nappali bolt található. Csoport esetén reggelit tudunk biztosítani. Egyéni foglalás esetén is szívesen adunk ebédet és vacsorát a 200 m-re lévő partneréttermünkben.
 
Szolgáltatások
 
Szobák, konyhák, toalettek igényesen berendezve. Plazma és LCD tévék a szobákban, klíma, ingyenes wi-fi internet elérést biztosítunk. Igény esetén kerékpárt is kölcsönözünk. Kerti grill, bográcsozás, szalonna sütés, gyermekeknek játékok, sóbarlang, borospince, jakuzzi, infraszauna. Max. 40 fős rendezvény számára cserépkályhás külön terem. Parkolás zárt udvarban.
 
Foglalási feltételek
 
A szállás foglalásokat folyamatosan fogadjuk, foglaltságtól függően azonnal elszállásoljuk. A szállas lekötéséhez 30% előleget kérünk.
 
Programok
 
Számos programmal várja Gyula város a vendégeit, amelyekről bővebben a város honlapján talál információkat ( visitgyula.com/gyulai-programok) Közép-Békési Tavaszi Fesztivál, Gyula Napok, Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál és Böllér Napok, Virágok Vasárnapja, Végvári Pünkösd, Gyulai Zenei Napok, Körös Völgyi Sokadalom, Várszínház, Összművészeti Fesztivál, Tarhonya Fesztivál, Végvári Esték, Minden Magyarok Táncfesztiválja, Erkel Művészeti Napok és még sok minden más...